Vorige week kreeg ik de vraag of ik mee wilde werken aan de nieuwe promotiecampagne van RTV Noord: Altijd op Noord. Uiteraard hoefde ik daar niet lang over na te denken. RTV Noord is een belangrijk medium voor de promotie van het Oldambtmeer. Als er wat leuks te doen is op het meer of in de jachthaven dan zijn ze altijd van de partij!

Op hun website kan je mijn bijdrage terugkijken:

http://www.rtvnoord.nl/altijdopnoord/artikelvideo.asp?v=23288

Er zijn nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over het Oldambtmeer

Het Oldambtmeer is een meer gelegen in het Oldambt (Oost-Groningen). Met een oppervlakte van 800 hectare is het Oldambtmeer een van de grotere meren van Nederland, en is met name geschikt is voor (open) zeilboten en kleinere motorjachten.