Het Oldambtmeer vaart naar Delfsail 2016!

Op 2 juli zijn we met een kolonne van 16 boten van het Oldambtmeer naar Delfsail gevaren. Dankzij de nieuwe vaarverbinding “Blauwe Passage” is het nu namelijk mogelijk om in ongeveer 4 uur naar Delfzijl te varen. Voor ons duurde de tocht wat langer omdat we met 3 groepen door de verschillende sluizen moesten. Op een dikke bui na hadden we de hele dag prachtig vaarweer en was het een hele leuke dag. Over 6 jaar zeker voor herhaling vatbaar!

 

Uitzicht vanaf de bootDoor de zeesluis bij DelfzijlTallships bij Delfsail 2016Tallships bij Delfsail 2016Tallships bij Delfsail 2016
Alle reacties tonen (1)

Eén reactie op “Het Oldambtmeer vaart naar Delfsail 2016!”

  1. Eva schreef:

    Wat een prachtige foto’s, dat moet een mooie tocht zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over het Oldambtmeer

Het Oldambtmeer is een meer gelegen in het Oldambt (Oost-Groningen). Met een oppervlakte van 800 hectare is het Oldambtmeer een van de grotere meren van Nederland, en is met name geschikt is voor (open) zeilboten en kleinere motorjachten.