Welkom Janneke!

Janneke Brouwer is dit jaar Havenmeester jachthaven Havenkwartier Blauwestad.

Vorig jaar kwam Geert de Ruiter uit Scheemda in Jachthaven Midwolda en Havenkwartier Blauwestad het havenkantoor bemannen. Door een groei in beide jachthavens en de aanschaf van nog meer boten is het voor hem niet meer mogelijk om beide kantoren te bemannen. Daarom zal Geert zich in 2019 alleen richten op het Havenkantoor in Midwolda en zal vanaf 1 april 2019 Janneke Brouwer uit Winschoten beginnen als havenmeester in Havenkwartier Blauwestad.

Janneke Brouwer heeft sinds haar wereldreis een groeiende passie voor het water. Ze heeft vorig jaar de Zuidelijke Stille oceaan overgezeild, is nu bezig met een Zeilinstructeurscursus in Haren en wil deze zomer ook nog leren windsurfen en kitesurfen.

Welkom in ons team Janneke!