Spring Fashion Event Winschoten

Nieuwste modecollecties op de catwalk in Winschoten

Op zaterdag 30 maart verandert Winschoten voor een dag weer in de modehoofdstad van het noorden. Tijdens het Fashion Event tonen ondernemers uit Winschoten hun nieuwste collectie kleren op de catwalk aan het winkelend publiek. Op de catwalk lopen de modellen twee modeshows met de nieuwste voorjaars- en zomercollectie voor jong en oud en voor dames en heren.
De shows zijn om 13.30 uur en 15.00 uur en zijn gratis toegankelijk voor publiek. Net als vorig jaar staat de catwalk in de Langestraat naast de HEMA. Maar liefst 17 mode ondernemers uit de binnenstad van Winschoten sturen hun modellen deze catwalk op.De presentatie is in handen van Martin Zemering, hij vertelt het aanwezig publiek alles wat ze willen weten over de outfits welke gedragen worden. DJ Roy Nomden zorgt voor de zomerse, muzikale ondersteuning. 

Maak je uitje compleet!

Lekker eten in OldambtCombineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt.
Overnachten in OldambtMaak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.
Actief in OldambtOntspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt.