Blaauwbekmarathon

Trotseer de kou en loop mee!

Zaterdag 3 februari wordt voor de derde keer de Blaauwbekmarathon georganiseerd door AV Aquilo. Naast 4 hardloopafstanden (42,2 / 21,1 / 10,5 / 5,3 km) wordt er ook Sportief Wandelen en een Jeugdloop georganiseerd. De start vindt plaats bij sporthal 'De Rietkraag' in Oostwold.

De Blaauwbekmarathon is een recreatieve loop met tijdregistratie, maar zonder wedstrijdelement. De route vindt plaats over fietspaden, verharde wegen en paden in het natuurgebied bij Blauwestad en rond het prachtige Oldambtmeer in de provincie Groningen. De start van de hele marathon is dit jaar in Termunterzijl. Deelnemers worden daar vanuit Oostwold met bussen naar toe gebracht.

Het idee voor de Blaauwbekmarathon is ontstaan uit de behoefte om in de winter een loop te organiseren waarbij het aankomt om de strijd aan te gaan tegen de winterse omstandigheden en deze elementen te overwinnen. Het lopen voor een goed doel is daarbij natuurlijk een nog mooiere gedachte.

Aanmelden kan tot uiterlijk 25 januari, maar let op: vol is vol en er is geen inschrijving op de dag zelf mogelijk.
Voor meer informatie over inschrijving en starttijden kun je terecht op www.blaauwbekmarathon.nl.

Maak je uitje compleet!

Lekker eten in Oldambt
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt.
Overnachten in Oldambt
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.
Actief in Oldambt
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt. 

 

 

 

Wonen in Blauwestad

Geïnteresseerd in wonen in Blauwestad?
Kijk dan op www.blauwestad.nl