Oostwold Airshow

Adembenemende Jubileumeditie 10e Oostwold Airshow

Met ruim 25.000 bezoekers is de Oostwold Airshow uitgegroeid tot het grootste evenement in de Nederlandse burgerluchtvaart. Naast heel veel historische vliegtuigen kan je ook antieke trekkers, voertuigen en een compleet militair kamp uit de Tweede Wereldoorlog bewonderen.

Uniek op het Europese vasteland is het grote aantal vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog, de z.g. Warbirds, die in hun meest originele staat, verschillende demonstraties verzorgen. O.a. Mustangs, Spitfires, Warhawks, een Thunderbolt en de uiterst zeldzame Sea Fury zorgen ervoor dat je ogen en oren tekort komt. 

Onder het motto ‘Time Flies’ kan je op 9 en 10 juni, eerste en tweede Pinksterdag 2019 genieten van een duizelingwekkende show met schitterende formaties, de Wingwalkers, het Fokker Four formatieteam en opvallende hedendaagse aerobatics vliegtuigen. Zo komt uit Engeland het spectaculaire Team Raven zijn niet geringe kunsten vertonen.

Het vliegprogramma, de static display en alle randactiviteiten, waaronder de airmarket en de medewerking van ruim zeventig re-enactors, vormen een perfecte combinatie voor jong en oud. De 10e editie van de Oostwold Airshow belooft een onvergetelijk evenement op – letterlijk en figuurlijk – hoog niveau te worden.

Kijk voor tickets en het laatste nieuws op Oostwold Airshow.

Maak je uitje compleet!

Lekker eten in Oldambt
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt.
Overnachten in Oldambt
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.
Actief in Oldambt
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt.