Rozenfestival Winschoten

Op 6 en 7 juli vindt in het Rosarium te Winschoten het Rozenfestival plaats. Het Rozenfestival is een prachtig tweedaags evenement met de traditionele Groenmarkt, een Foodplein, Muziekpodium, Cultuurplein en Kidsplein.

Groenmarkt
De basis van het festival is de jaarlijks terugkerende Groenmarkt, ieder jaar goed voor duizenden bezoekers. Verschillende standhouders gaan ook deze editie weer hun prachtige tuinartikelen en andere groen gerelateerde producten aanbieden. 

Muziekpodium
Ook op het muziekpodium staan dit jaar weer grote namen. Zo zijn er dit jaar optredens van o. a. Alloway, Sea Wolf en Ralph de Jongh.

Foodtrucks
Tijdens het struinen over het festival terrein moet er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht worden. Meerdere foodtrucks trekken richting het festival om hun culinaire hoogstandjes aan het publiek voor te schotelen. Verse patat, braadworst of een lekkere sappige hamburger; er is voor een ieder wat lekkers te krijgen. 

Kids
Ook voor de allerkleinste bezoekers wordt er enorm veel georganiseerd. Van een springkussen tot schminken en knutselen en bungee trampolines tot kindertheater. Ze hoeven zich geen moment te vervelen.

Cultuurplein
Er is dit jaar ook weer een mooie combinatie van natuur en cultuur. Het Cultuurplein is bedoeld voor jong talent dat vol passie zijn/haar favoriete bezigheid laat zien. Op het Dichters-Podium komen Stadsdichter Bianca Holst en andere dichters je in de poëtische sfeer brengen van ´t Oldambt. De dichters zullen op zaterdag en zondag hun gedichten in drie blokken laten horen.

Ook worden er poëzie workshops aangeboden. 

Openingstijden Rozenfestival
Zaterdag 7 juli 2018   10.00 - 18.00 uur
Zondag 8 juli 2018     10.00 - 18.00 uur
De entree is gratis!

Maak je uitje compleet!

Lekker eten in Oldambt
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt.
Overnachten in Oldambt
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.
Actief in Oldambt
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt.