Fotoserie: Schoonheid en subtiliteit voerden de boventoon aan tijdens de afsluit act in Blauwestad

Winschoten/Blauwestad – Het was zaterdagavond weer genieten tijdens de afsluit act ‘La Belle Illusion’ van de Franse theatergroep Compagnie Remue Ménage in Blauwestad. Waterbei is er ook dit jaar weer in geslaagd om topattracties naar Winschoten en Blauwestad te halen.

Vele duizenden mensen, een inschatting is moeilijk te maken,  zijn dan ook op deze Illusie in Blauwestad afgekomen. Via de Pieter Smitbrug was dit festival terrein dan ook gemakkelijk te bereiken. Deze ‘Mooie Illusie’ oftewel La Belle Illusion was een nieuwe creatie van deze Franse theatergroep. Dans en circus voerden de boventoon en is in een uitmuntende schoonheid en subtiliteit uitgevoerd.

Poëzie
Het was als het ware een poëzie verhaal waarin personages op subtiele wijze beelden die zijn geïnspireerd op het einde van een eeuw. Vertederende evenals gekke karakters proberen de geneugten van een typisch Frans bal te laten proeven en dit alles door een fascinatie van de charmes van de Belle Epoque, een mooi tijdperk.

Hoewel het later op de avond wel wat kouder begon te worden, kon het weer niet beter uitpakken en helemaal op het eind van deze show ook nog eens een prachtig vuurwerk, gaat deze Waterbei 2024 de boeken in als zeer geslaagd!

Het bericht Fotoserie: Schoonheid en subtiliteit voerden de boventoon aan tijdens de afsluit act in Blauwestad verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws