Nieuwjaarsduik in Blauwestad op 1 januari 2020

Blauwestad – Op Nieuwjaarsdag 1 januari 2020 organiseert GZVW een Nieuwjaarsduik in het Oldambtmeer bij Blauwestad. GZVW, de zwemvereniging en reddingsbrigade bestaat op 21 december 2019 60 jaar. Iedereen wordt uitgenodigd gezamenlijk het jaar 2020 in te luiden met een frisse duik. Een prima start van het nieuwe decennium.

Het is de vierde Nieuwjaarsduik in het Oldambtmeer. In 2018 deden 80 personen mee. Wat zou het mooi zijn om nu met honderd deelnemers of meer een Nieuwjaarsduik te nemen.

Durf jij het aan en ben je een bikkel? Trotseer dan de kou en kom dan naar waarschijnlijk het kortst durende evenement van 2020!

De Nieuwjaarsduik vindt plaats op 1-1-2020 om 13.00 uur. De locatie is Strand Zuid aan de Elfenbank in Blauwestad. Vanaf 12.30 uur begint de inschrijving. De kosten bedragen twee euro. Dat is inclusief een warme beker koffie, thee of chocolademelk en broodje knakworst na afloop.

Voor het aan- en uitkleden staat een grote trailer klaar. Deelname geschied op eigen verantwoordelijkheid. Er is uiteraard eerstehulpverlening aanwezig.

Volg GZVW ook op www.facebook.com/gzvw.nl en op www.gzvw.nl.

Het bericht Nieuwjaarsduik in Blauwestad op 1 januari 2020 verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws