Straattheaterfestival Waterbei: programmaboekjes liggen klaar bij de winkeliers

Winschoten – De programmaboekjes voor het populaire Straattheaterfestival Waterbei liggen klaar bij de winkeliers in Winkelstad Winschoten. In deze boekjes vind je alle informatie die je nodig hebt om optimaal van het festival te genieten, inclusief een overzichtelijk tijdschema van de verschillende acts en evenementen. Voor degenen die liever digitaal bladeren, is dezelfde informatie beschikbaar op de website www.waterbei.nl.

Tijdens het festival zijn de programmaboekjes ook verkrijgbaar bij de informatiekiosk in de Langestraat, nabij de HEMA. Deze centrale locatie zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot het programma terwijl ze door de straten van Winschoten wandelen.

Medeorganisator Pascal Meinders is enthousiast over de aankomende editie: “Deze editie belooft wederom een mooi evenement te worden voor jong en oud. We bieden een gevarieerd programma, zowel in het centrum van Winschoten als met de afsluiter bij de Wilgenborg in de Blauwestad.”

Het Straattheaterfestival Waterbei trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar de Molenstad. Dit jaar vindt het evenement, die tevens gratis te bezoeken is, plaats op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Programma Hoogtepunten:
Vrijdag 30 augustus
– 21:30 uur: Spectaculaire Parade met Compagnie Planète Vapeur, startend bij Cultuurhuis De Klinker, via de Langestraat naar het Marktplein.
– 22:00 uur: Swingende muziekshow van coverband Nugther, met feest tot in de late uurtjes.

Zaterdag 31 augustus
– 11:00 – 16:00 uur: 15 locaties in de binnenstad gevuld met indrukwekkende acts, van acrobaten tot muzikanten.
– 19:00 uur: Gezellige muziek op het Wilgenborgterrein in Blauwestad.
– 21:30 uur: Theater La Belle Illusion door Compagnie Remue Ménage uit Frankrijk, een betoverende reis door de tijd van de Belle Époque.
– 22:20 uur: Spetterend vuurwerk en muziek van Jessy Arjaans, Jan Joost, en Jordy Weijer.

Het volledige programma is te vinden op www.waterbei.nl of op de Facebookpagina van Winkelstad Winschoten. Mis deze bijzondere editie niet!

Het bericht Straattheaterfestival Waterbei: programmaboekjes liggen klaar bij de winkeliers verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws