Back to Blondie in café Carambole

WINSCHOTEN – Randy & the Rainbows scoorde in 1963 een top-tien hit met het nummer Denise. Een aantal jaren later, in 1977, werd het nummer – Denise werd Denis – succesvol gecoverd door Blondie. Het betekende de definitieve doorbraak van de band rond Debbie Harry. Back to Blondie brengt een eerbetoon aan deze Amerikaanse new wave-band; zaterdag 12 mei te zien en te horen in café Carambole in Winschoten.

Back to Blondie won eind vorig jaar de Battle of the Tributebands. De vijf muzikanten probeert het publiek mee te nemen naar de sound en stijl van de jaren zeventig, begin tacht; met nummer als One way or another, Heart of Glass, Atomic, Maria, Rapture, Call me en – uiteraard – Denis.

De band bestaat uit Roelof Koelman (drums), Menno Bemelmans (bas), Ba Refly (gitaar), Eric van der Kemp (toetsen) en zangeres Kitty Lanters.

Het optreden in café Carambole op 12 mei begint om 22.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman muziek en aan de barvan Carambole. In de voorverkoop kost een kaartje 10 euro; aan de kassa 12,50 euro.