Pura Vida in Blauwestad staat in het teken van Ede Staal

BLAUWESTAD – Tijdens het Koningsdagconcert werden de koning en koningin getrakteerd op een concertprogramma door het Noord Nederlands Orkest (NNO) met een bijdrage van zanger Erwin de Vries, die enkele nummers van Ede Staal ten gehore bracht. Een voorproefje voor Pura Vida in Blauwestad.

Want na het succes van ‘Echoes of Queen’ afgelopen jaar staat nu het repertoire van Ede Staal op het programma. Dus iedereen die live wil genieten van de symfonische klanken van het NNO met Erwin de Vries is welkom in Blauwestad bij Pura Vida 2018.

Op zaterdagavond 1 september is de twaalfde editie van Pura Vida. Dit jaar staat het concertprogramma helemaal in het teken van Ede Staal. Solisten Erwin de Vries en Wia Buze spelen samen met de musici van het Noord Nederlands Orkest de bekende nummers van de geliefde overleden Groninger zanger.

Pura Vida is een evenement van Projectbureau Blauwestad en trekt jaarlijks duizenden bezoekers, die genieten van cultuur en natuur in Blauwestad. Pura Vida wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen, Gemeente Oldambt en vele sponsoren.

Op de site www.blauwestad.nl verschijnt in aanloop naar het concert meer informatie.