Beach Soccer in Blauwestad eind juni

Midwolda – Een nieuw jaar en nieuwe kansen, met onder andere het Europees kampioenschap voetbal en natuurlijk ook een nieuw Open N.K. Beach Soccer in Blauwestad. Inschrijven voor dit sportieve en gezellige toernooi is inmiddels al weer een tijdje mogelijk via de website www.beachsoccerblauwestad.nl. Om de boot niet te missen hebben de eerste teams zich reeds ingeschreven.

Het kampioenschap zal worden gehouden op 26, 27 en 28 juni 2020.
De volgende categorieën mogen hun kunsten vertonen op het Noordstrand aan het Oldambtmeer.

De tweede editie van het basisscholenkampioenschap was vorig jaar een daverend succes. Een ongekend aantal teams hebben een gooi gedaan naar het kampioenschap. Dit betekent voor ons automatisch een derde kampioenschap in 2020. Niet alleen de leerlingen, leerkrachten, begeleiders, familieleden en supporters genieten van dit kampioenschap. Ook de organisatie geniet met volle teugen van het enthousiasme waarmee de schooljeugd probeert een doelpunt te scoren.

Nieuw dit jaar is het kampioenschap voor 35-plussers. We merkten dat er voor die sporters nog geen plek was binnen de categorieën. Wie zijn wij om daar geen gehoor aan te geven. Die teams zullen op de vrijdagavond hun competitie spelen.

Het bericht Beach Soccer in Blauwestad eind juni verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws