Buiten! Beachvolleybal in de Blauwestad

Blauwestad – Het Buiten! Beachvolleybaltoernooi zal plaatsvinden op 31 mei, 1 en 2 juni aan het Oldambtmeer in Blauwestad. Het belooft een sportief evenement te worden, waarbij de combinatie van sportiviteit en gezelligheid voorop zal staan. Zowel competitie- als recreantenteams zijn welkom. Een team bestaat uit vier spelers.

Ook is er een 2vs2 toernooi voor heren en dames competitie hoog. Deelnemers krijgen tevens de mogelijkheid om op het terrein te kamperen.

Het bestuur van Stichting Strandvolleybal Westerwolde heeft eerder aangegeven dat het beachvolleybaltoernooi in de Wedderbergen geen doorgang meer kan vinden. Een locatie voor een nieuwe start, een nieuw toernooi met nieuwe mogelijkheden en kansen is gevonden in de Blauwestad.

De inschrijving voor het Buiten! Beachvolleybaltoernooi start zaterdag 5 januari om 20.00 uur. Aanmelden kan via de website : www.buitenbeachvolleybal.nl

Deze nieuwe website zal 5 januari om 20.00 uur online gaan. Verdere informatie wordt bekend gemaakt op de Facebookpagina : Buiten Beachvolleybal.

Foto: Pixabay

Het bericht Buiten! Beachvolleybal in de Blauwestad verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws