Circus Bossle komt met coronaproof circus naar Blauwestad

Blauwestad – Vanwege het coronavirus zijn vrijwel alle evenementen afgelast. Maar het beroemde Duitse familiecircus Bossle gaat door! In aangepaste vorm én geheel coronaproof, geeft het circus gedurende de hele herfstvakantie voorstellingen in Blauwestad.

Extra voorstellingen
De circustent wordt opgebouwd op het evenemententerrein bij Strand Zuid aan de Elfenbank. Normaal gesproken is er in de grote circustent ruimte voor ruim 300 bezoekers per voorstelling. Vanwege de aangescherpte regels mogen er nu maximaal 30 personen per keer naar de voorstelling. Om toch nog een flink aantal bezoekers een leuke voorstelling te kunnen bieden, heeft het circus daarom extra voorstellingen gepland. Zo kan iedereen veilig en onbezorgd naar het circus.

Maatregelen
Om het door elkaar heen lopen van bezoekers te beperken, mag het publiek tijdens de voorstelling de zitplaatsen niet verlaten, is er in de tent eenrichtingsverkeer gecreëerd en heeft het circus geen pauze meer in de voorstelling opgenomen. Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen, na elke voorstelling. Ook wordt de circustent, zowel voor als na elke voorstelling, extra geventileerd.

Circusprogramma
Circus Bossle zorgt er dus voor dat het hooggeëerd publiek zorgeloos kan genieten van een écht traditioneel circusprogramma. Het circus presenteert een 70 tot 80 minuten durende show met alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. In de met zaagsel gevulde piste passeren onder andere pony’s, ezels, honden, lama’s en kamelen de revue.

Voorstellingen
De reeks voorstellingen in Blauwestad beginnen op zaterdag 10 oktober om 14.00, 17.00 en 19.00 uur. Op zondag 11 oktober om 14.00, 17.00 en 19.00 uur. Op dinsdag 13 oktober om 14.00 en 17.00 uur. Op woensdag 14 oktober om 14.00 en 17.00 uur. Op donderdag 15 oktober om 14.00 en 17.00 uur. Op vrijdag 16 oktober om 14.00, 17.00 en 19.00 uur. Op zaterdag 17 oktober om 14.00, 17.00 en 19.00 uur. En zondag 18 oktober de laatste voorstelling om 14.00 uur.

Kaarten
Kaarten kosten slechts € 15,- per persoon. Deze prijs geldt voor zowel kinderen als volwassenen en op alle zitplaatsen. Alle zitplaatsen zijn luxe kuipstoelen rondom de piste (loge-plaatsen). Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Tijdens deze voorverkoop-uren worden kaarten verkocht voor alle voorstellingen, dus ook voor een voorstelling op een andere dag.

De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden. Pinnen is niet mogelijk. Voor het ontsmetten van de handen zijn er, in- en rond de circustent, diverse punten met alcoholgel aanwezig. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het circus: www.facebook.com/circusbossle.

 

Het bericht Circus Bossle komt met coronaproof circus naar Blauwestad verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws