Circus Renz Berlin viert seizoenopening in Blauwestad

Winschoten – Een daadwerkelijk niet te missen circuspremière in Winschoten! Het vermaarde en authentieke Circus Renz Berlin gunt namelijk het hooggeëerde publiek uit Winschoten en omstreken de première van het nieuw programma voor het komende circusseizoen. Hooggeëerd publiek, jongens en meisjes, dames en heren: komt dat zien!

De grootste circustent in het land staat aan de Elfenbank, beleef het mee en komt dat zien! Maar alles draait natuurlijk om het spektakel in de piste! Wat dacht u van luchtacrobatiek? Traditiegetrouw heeft Renz veel paarden, waaronder steigerende Arabieren en Hogeschooldressuur op Andalusische paarden. De formatie Friese paarden laat zien dat er echte vrijheid bestaat in de circuspiste: schoonheid, dierenliefde en hoogstaande dressuur komen samen. Kinderen genieten van kamelen, ezel, pony’s en schattige honden. Die beleving gun je ieder kind.

En Winschoten beleeft de wereldprimeur van de nieuwste exotische acrobaten-act, net ingevlogen uit Marokko: La Troupe Tour de tanger (Toren uit Tanger)– en de naam van deze groep van vijf stoere kerels komt niet uit de lucht vallen! Internationaal!

Een show spannender én spectaculairder dan ooit: dik 2 uur onbedaarlijk lachen en genieten voor alle leeftijden. Uiteraard ben u welkom om te komen kijken bij het circusdorp, de vele dieren en kennis te maken met de familie. En dat in een aangename circustent.

De voorstellingen zijn van woensdag 17- tot en met paasmaandag 22 april aan de Elfenbank in Blauwestad. Zaterdag 20 april zijn er zelfs twee voorstellingen!

Foto’s: Circus RenzHet bericht Circus Renz Berlin viert seizoenopening in Blauwestad verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws