Dit weekend doen meer dan 220 teams mee aan Buiten! Beachvolleybaltoernooi

Midwolda – Het Buiten! Beachvolleybaltoernooi 2024 gaat deze week weer los! Aan de boorden van het Oldambtmeer zal vrijdag 7 juni om 18:30 uur het spreekwoordelijke startschot worden gegeven voor één van ’s lands grootste meerdaagse strandvolleybaltoernooien.

Op het noordstrand tussen Midwolda en Oostwold nemen meer dan 220 teams deel aan een weekend vol met sport, ontspanning en gezelligheid – en dat in zomerse temperaturen! De avonden worden afgesloten met muziek met dj’s in de feesttent. Het toernooi eindigt op zondag 9 juni a.s. rond 16:00 uur.

Dit betreft de 4e editie van dit grootschalige en meerdaagse strandvolleybaltoernooi in Midwolda. De animo om deel te nemen is elk jaar gegroeid en dat is ook dit jaar weer het geval. Ruim 1.000 deelnemers vullen hun weekend op een hele sportieve manier in – geweldige promotie voor Oost-Groningen, de gemeente Oldambt en specifiek Blauwestad.

(lees verder onder de foto)

Foto: Dave Leeuwerik/ OldambtNu.nl (archief)

Ongedwongen en sportieve sfeer
De belangrijkste reden, dat het toernooi zoveel populariteit geniet is en blijft de ongedwongen en sportieve sfeer. Gezelligheid voert in het lange weekend de boventoon. Iets waar de organisatie prat op gaat en waar in de voorbereidingen voor de afgelopen edities steeds op is gehamerd. We bewaken de sfeer, maar opereren wel vanuit een professionele aanpak.

Bestuursleden gezocht
De jarenlange ervaring van het bestuur met het organiseren van evenementen draagt hieraan bij. We streven overigens wel naar verjonging van ons bestuur en roepen gegadigden graag op zich bij ons te melden via onze website info@buitenbeachvolleybal.nl

Foto: Dave Leeuwerik/ OldambtNu.nl (archief)

Het bericht Dit weekend doen meer dan 220 teams mee aan Buiten! Beachvolleybaltoernooi verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws