Goede waardering van cliënten voor Zorggroep Meander

WINSCHOTEN – Cliënten waarderen Zorggroep Meander met hoge cijfers: een 8.2 gemiddeld voor de woonzorg- en revalidatiecentra en een 8.3 gemiddeld voor de thuiszorg. Dat laat de rapportage van de website van de Patiëntenfederatie Nederland (www.zorgkaartnederland.nl) zien.

De woonlocaties en revalidatiecentra van Zorggroep Meander scoren een 8.2 gemiddeld. Meer dan de helft van de woonlocaties wordt door alle cliënten aanbevolen, waaronder de revalidatiecentra in Veendam en Musselkanaal. Met een 9.0 scoort Borg Westerwolde (Ter Apel) het hoogste gemiddelde cijfer. De meeste waarderingen gingen naar Veenkade, met een 7.5 gemiddeld. Op álle onderdelen waar cliënten Zorggroep Meander op waarderen scoort ze hoger dan het landelijk gemiddelde.

De directie, directeur zorg Renate Kamphuis en directeur bedrijfsvoering Peter Drenth, zijn erg blij met dit resultaat. “We onderscheiden ons ten opzichte van de landelijke cijfers in het bijzonder op het geven van voldoende informatie en het leveren van zorg die aansluit bij de wensen van onze cliënten. Dat is geweldig om te zien, want dat is wat we willen: dat cliënten merken dat er aandacht voor ze is en dat ze bij ons zo plezierig mogelijk kunnen wonen. We zijn trots op onze medewerkers die dit iedere dag waarmaken.”

Ook in de thuiszorg wordt Zorggroep Meander door al haar cliënten aanbevolen en krijgt ze een gemiddeld cijfer van 8.3.

Meer nieuws