Het Buiten! Beachvolleybaltoernooi 2024: wederom een groot succes!

Midwolda – Het Buiten! Beachvolleybaltoernooi 2024 was wederom een groot succes! Aan de boorden van het Oldambtmeer werd op vrijdag 7 juni het spreekwoordelijke startschot gegeven voor één van ’s lands grootste meerdaagse strandvolleybaltoernooien.

Op het Noordstrand tussen Midwolda en Oostwold namen maar liefst ruim 230 teams deel aan een weekend vol sport, ontspanning en gezelligheid. Dit aantal is een indrukwekkende toename van 60 teams ten opzichte van vorig jaar!

Sport en Feest in de Avonduren
De avonden werden op spectaculaire wijze afgesloten met muziek van dj’s in onze grote feesttent. Sinds 2019 is dit evenement uitgegroeid tot een belangrijk sportevenement in de regio. Volgend jaar staat de 5e jubileumeditie gepland.

De populariteit van het toernooi is grotendeels te danken aan de ongedwongen en sportieve sfeer die het evenement kenmerkt. Gezelligheid voert in het lange weekend de boventoon, iets waar de organisatie trots op is en waar tijdens de voorbereidingen voor elke editie veel aandacht aan wordt besteed. “We bewaken de sfeer, maar opereren wel vanuit een professionele aanpak,” aldus de organisatie.

Ervaring en verjonging
De jarenlange ervaring van het bestuur met het organiseren van evenementen draagt bij aan het succes van Het Buiten! Beachvolleybaltoernooi. Echter, het bestuur streeft naar verjonging en roept geïnteresseerden op zich aan te melden. “We verwelkomen graag nieuwe leden die ons team willen versterken,” luidt de oproep. Geïnteresseerden kunnen zich melden via info@buitenbeachvolleybal.nl.

Vooruitblik
Met de aankomende 5e jubileumeditie in het vooruitzicht, belooft het Buiten! Beachvolleybaltoernooi 2024 een nog groter en feestelijker spektakel te worden. De organisatie kijkt ernaar uit om de groeiende groep deelnemers en toeschouwers volgend jaar weer te verwelkomen voor een weekend vol sport en plezier.

Het bericht Het Buiten! Beachvolleybaltoernooi 2024: wederom een groot succes! verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws