Laatste plekken voor Blaauwbekmarathon beschikbaar!

Blauwestad – Er zijn nog 150 plekken voor de Blaauwbekmarathon. Wees er snel bij want vol is vol! Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint, er is een afstand voor iedereen.

Kies uit de 5 kilometer, 10 kilometer, de uitdagende halve marathon (21.1 kilometer) of de ultieme test, de volledige marathon (42.2 kilometer. Ook voor de fanatieke wandelaars heeft de organisatie twee mooie routes uitgestippeld: kies tussen de 10km route of verdubbel naar 20km.

En laten we zeker de jongste deelnemers niet vergeten. Voor hen hebben we drie verschillende afstanden!

Aanmelden kan via deze website.

Over de Blaauwbekmarathon
De eerste Blaauwbekmarathon in 2015 werd een echte wintermarathon. De avond voor de marathon kwamen de eerste waarschuwingen voor ijzel binnen en de zaterdag ochtend bleken die waarschuwingen helaas terecht. Chaos op de Nederlandse wegen. Code oranje: ‘Iedereen die niet écht weg moet kan beter thuisblijven’.

Gelukkig waren er 173 lopers/loopsters die de waarschuwingen negeerden en Winschoten op tijd wisten te bereiken, want het parcours van de Blaauwbekmarathon lag er goed bij. Het werd uiteindelijk een geslaagde hardloop dag. In die eerste editie was de start en finish op de atletiekbaan van AV Aquilo in Winschoten. De route van de halve en hele marathon deelnemers liep om het hele Oldambtmeer.

Het bericht Laatste plekken voor Blaauwbekmarathon beschikbaar! verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws