Lars Hulzebos winnaar darttoernooi Noordster

OUDE PEKELA – Het darttoernooi van v.v. Noordster in Oude Pekela is zaterdag gewonnen door Lars Hulzebos. Aan het evenement deden vijftig darters mee.

‘s Ochtends werd er gestart met poulewedstrijden. Hierna gingen de beste spelers in de poule door naar de winnaarsronde en de overigen naar de verliezersronde. In deze rondes werd er gespeeld aan de hand van een knock-outsysteem.

Uiteindelijk bleven er zowel in de winnaars- als de verliezersronde vier spelers over. In de verliezersronde werden Henno Kamphuis, Raymon Drenth, Damy Sinot en Ronald Paans respectievelijk eerste, tweede, derde en vierde. In de winnaarsronde ging Lars Hulzebos er met de titel vandoor, gevolgd door Klaas Haveman, Danny Stäbler en Michael Lap.

De mystery-finish ging naar Kevin Schutter, die hiermee een rollade in de wacht sleepte. De hoogste finish ging naar twee personen: Jeroen Jager en Michael Lap. Beiden gooiden 138 uit en wonnen zodoende allebei een fles Beerenburger. Verder werden er allerlei artikelen verloot.

Meer nieuws