Nieuwjaarsduik in Blauwestad op 1 januari 2024

Blauwestad – Op Nieuwjaarsdag 1 januari 2024 organiseert de Gecombineerde Zwemvereniging Winschoten (GZVW) wederom de populaire Nieuwjaarsduik in het Oldambtmeer. Het evenement, dat voor de vierde keer plaatsvindt, belooft een spektakel te worden met als doel om het nieuwe jaar op een verfrissende en sportieve manier in te luiden.

De vorige editie van de Nieuwjaarsduik was een groot succes met maar liefst 208 deelnemers. Dit jaar hoopt de organisatie op minstens 200 enthousiaste deelnemers. Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd om samen met familie en vrienden deel te nemen aan deze bijzondere ervaring.

De Nieuwjaarsduik zal plaatsvinden op 1 januari 2024 om 13.00 uur op Strand Zuid aan de Elfenbank in Blauwestad. Vanaf 12.30 uur kunnen deelnemers zich inschrijven voor een bedrag van slechts twee euro. Dit bedrag is inclusief een warm welkom met een beker koffie, thee of chocolademelk. Ook kunnen deelnemers genieten van een beker UNOX-erwtensoep en ontvangen zij (zolang de voorraad strekt) de welbekende UNOX-muts.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl (archief)

Voor het gemak van de deelnemers zijn er twee grote trailers beschikbaar waar zij zich kunnen omkleden. Uiteraard is er ook eerstehulpverlening aanwezig, mocht er onverhoopt iets gebeuren.

De Gecombineerde Zwemvereniging Winschoten hoopt op een groot aantal deelnemers en een gezellige sfeer tijdens de Nieuwjaarsduik. Zij kijken uit naar een sportieve en verfrissende start van het nieuwe jaar.

Lees meer: Fotoserie: Organisatie Nieuwjaarsduik Oldambtmeer blij verrast met vele deelnemers

Het bericht Nieuwjaarsduik in Blauwestad op 1 januari 2024 verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws