Noorderlijk Waterkamp Blauwestad

Van woensdag 29 mei t/m zondag 2 juni vindt de 57e editie van het Noordelijk Waterkamp (Nowaka) plaats. Het Nowaka is een jaarlijks terugkerend evenement voor waterscoutinggroepen uit Groningen en Drenthe. Dit jaar is het Nowaka welkom aan het Oldambtmeer.

Het kamp zal zich gaan vestigen op het evenemententerrein van Blauwestad. Vanuit hier doen de jeugdleden (10-18 jaar) overdag o.a. activiteiten op het water in hun zeilboten. Het kamp wordt begeleid door volwassenleden. Op zaterdag komen de jongste leden (7-10 jaar) de groepen vergezellen voor de ‘Dolfijnen-dag’. Op zaterdagavond zal het kamp afgesloten worden met een spetterende bonte avond.

Bent u benieuwd? Dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het kamp (bezoekersmoment op zaterdag 1 juni tussen 14.00 en 16.00 uur). De koffie staat klaar in de tent van de kampstaf. Wilt u eerder in contact komen met de organisatie? Dan kunt u contact opnemen via kampstaf@nowaka.nl of door langs te komen bij de tent van de kampstaf. U kunt de kampstafleden herkennen aan hun witte dassen. Zij zijn in verband met de opbouw aanwezig vanaf dinsdagmiddag 28 mei.

Meer nieuws