Open Club bijeenkomst Rotary Winschoten

Winschoten – Wil je kennismaken met Rotary Winschoten? Dat kan op maandag 27 maart aanstaande tijdens de Open club bijeenkomst. Je bent van harte welkom om onze gast te zijn en op een laagdrempelige manier kennis te maken met Rotary.

Hoe laat en waar?
Maandag 27 maart, de ontvangst is om 17:30 uur met een drankje in Stadscafé Roegh aan de Venne 74 in Winschoten. Om 18.00 uur wordt er gegeten en daarna volgt een korte presentatie over Rotary. We laten je graag op informele wijze kennismaken met onze clubleden. De bijeenkomst is om 19.30 uur afgelopen.

Aanmelden
Graag voor 26 maart a.s. aanmelden via info@rotarywinschoten.nl of via de secretaris Jeroen van der Ziel 06 83 89 50 48. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Wat doet Rotary?
Rotaryclub Winschoten is onderdeel van een wereldwijd netwerk van leden die vanuit hun passie de samenleving willen verbeteren. De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uiting in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Voor ons betekent dit dat we bereid zijn om iets van onszelf te geven. Dat we dienstbaar willen zijn aan de samenleving. We steunen verschillende doelen en acties in Oldambt en daarbuiten. Zo hebben we vluchtelingen uit Oekraïne ondersteund en afval ingezameld in en rond de natuur bij Blauwestad.

Ook organiseren we acties om geld in te zamelen voor goede doelen. Een mooi voorbeeld daarvan is de Rotarypuzzel die door ons ontwikkeld is. Deze actie heeft al meer dan 60 000 euro opgeleverd. Hiermee hebben we de actie End plastic soup kunnen ondersteunen.

Ook wisselen we onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken in de samenleving en je sluit vriendschappen voor het leven.

Meer weten over Rotary Winschoten? Kijk dan eens op onze website: www.rotary.nl/winschoten

Het bericht Open Club bijeenkomst Rotary Winschoten verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws