Open NK Beach Soccer Blauwestad geannuleerd

Blauwestad – Voor volgende maand, precies gezegd op 26, 27 en 28 juni, stond het de Open NK Beach Soccer in Blauwestad op de kalender. Misschien ten overvloede om te vermelden is dat het door de Corona maatregelen niet is toegestaan volgende maand het kampioenschap te organiseren.

Nog in het midden gelaten of het wel verantwoord zou zijn om het toernooi door te laten gaan. Het risico op besmetting met het Covid-19 virus is met de contactsport beach soccer wel erg groot.

Lees ook: Open NK Beach Soccer 2020 hoopt op wonder

Organisatie: “We hebben overwogen een nieuwe datum in 2020 te vinden. Daarbij rekening houdend met de start van de nieuwe veldvoetbal competitie 2020/2021 is ons dat helaas niet gelukt. Daarmee rest ons niets anders dan het toernooi dit jaar definitief af te gelasten. Jammer, maar ook voor ons staat de gezondheid van iedereen boven alles.

In 2021 zullen we het kampioenschap opnieuw op de kalender plaatsen. In afwachting van hoe het zich de komende maanden rondom het Corona virus ontwikkelt laten we het plannen van de data in 2021 voorlopig achterwege. Zodra er meer bekend is gaan we direct aan de slag met het plannen en zullen wij jullie daarop informeren.”

Voor de teams die het inschrijfgeld 2020 al hebben betaald. Die krijgen dat zo spoedig mogelijk teruggestort op hun rekening. Of misschien is het inmiddels zelfs als binnen.

“Wij hopen jullie volgend jaar in volle gezondheid te mogen ontvangen op het strand van het Oldambtmeer.”

Het bericht Open NK Beach Soccer Blauwestad geannuleerd verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws