Organisatie Waterbei zoekt figuranten en drummers

Winschoten/ Blauwestad – Ben jij een gepassioneerde drummer of een enthousiaste figurant? Wil je deel uitmaken van een spectaculair straattheaterspektakel? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou!

Voor het straattheaterfestival Waterbei zijn we op zoek naar 5 drummers en 10 enthousiaste figuranten. Deze 15 personen zullen helpen bij de parades tijdens de indrukwekkende show op zaterdagavond van de Franse theatergroep Transe Express met hun voorstelling: MÚ.

Dit is dé kans om deel uit te maken van een internationaal gerenommeerd theatergezelschap en mee te werken aan een adembenemende voorstelling. Je zult je creativiteit kunnen uiten en je vaardigheden kunnen tonen aan een groot publiek.

Dus, voel jij je geroepen? Heb jij passie voor muziek en theater? Meld je dan snel aan! Ervaring is niet vereist, maar enthousiasme en toewijding wel. We zullen enkele repetities organiseren om ervoor te zorgen dat we een fantastische prestatie kunnen neerzetten, eten en drinken regelen wij!

Interesse? Stuur een email naar info@waterbei.nl met je contactgegevens. Wees er snel bij, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar!

We hopen van harte dat jij je geroepen voelt om met ons mee te doen. Samen kunnen we het straattheaterfestival Waterbei transformeren in een onvergetelijk spektakel!
Meer informatie vindt je in de onderstaande foto’s! We zien je reactie graag tegemoet.

Het bericht Organisatie Waterbei zoekt figuranten en drummers verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws