Pre-sale project Havenmeester

Op donderdag 16 mei start de pre-sale van de achttien geschakelde woningen van het project Havenmeester. Tussen 15.30 en 17.30 uur kunt u binnenlopen op het projectbureau Blauwestad en bij Extenzo aan de Gotenburgweg 34 te Groningen. U ontvangt de beschikbare verkoopdocumenten, zoals o.a. plattegronden van de basiswoning, de optie plattegronden en de vanaf v.o.n. prijs van een hoekwoning, een tussenwoning en een woning met dakopbouw.

De verkoopbrochure, de meer-/minderwerkprijzen en definitieve v.o.n. prijzen per kavel hebben wij bij de start verkoop media juni voor u beschikbaar.

Bent u niet in de gelegenheid bij de pre-sale aanwezig te zijn, dan kunt u ook vanaf 16 mei via info@extenzogroningen.nl of de betrokken makelaars de beschikbare informatie en het inschrijfformulier opvragen.

De pre sale sluit op vrijdag 24 mei om 17.00 uur.

Procedure in het kort

Bent u de enige kandidaat op een kavel, dan krijgt u het eerste recht tot koop toegewezen. Zijn er meerdere kandidaten, dan volgt er een loting. Na toewijzing en/of loting krijgt u bericht van ons. Door middel van het tekenen van een reserveringsovereenkomst geeft u aan of u een optie op een kavel wilt. Wanneer de volledige verkoopinformatie beschikbaar is dan kunt u vrijblijvend besluiten of u wel of niet verder gaat en over wilt gaan tot koop.

Meer nieuws