Snelst groeiende sport padel bij Sla Raak

Winschoten –  Frank de Boer speelt het, Ronald de Boer speelt het. Maar ook John van Lottum, Arjen Robben en vele Formule 1 coureurs. Padel! Ronald de Boer En John van Lottum deden uitgebreid verslag van deze snelst groeiende sport ter wereld bij het programma BEAU op woensdagavond 7 april.

Sinds kort kan deze sport ook in de gemeente Oldambt beoefend worden bij Tennis- en Padelclub Sla Raak aan de Hoorntjesweg in Winschoten. Een lid bij Sla Raak kan nu voor 1 tarief zowel padellen als tennissen. De toeloop van nieuwe leden is enorm. In 1 jaar tijd een groei van maar liefst 33%.

Padel lijkt op tennis en squash en wordt gespeeld op een kleiner veld met speciale rackets. Daarbij zijn de wanden onderdeel van het spel. De KNLTB heeft padel naast tennis volledig omarmd en gebruikt als slogan ‘Expect the unexpected’. Een zeer toepasselijk slogan.

De padelbanen kunnen het hele jaar door gebruikt worden. De baan is van kunstgras en ligt op waterdoorlatend beton. Naast 2 padelbanen heeft Sla Raak 3 mini-tennisbanen voor de jeugd, 6 gravelbanen, 1 all-weather tennisbaan en een tennishal met 3 binnenbanen.

Voor tennissers van ander clubs is een speciaal padel-abonnement in het leven geroepen. Tennissen bij je eigen club en padellen bij Sla Raak. De nieuwe Pieter Smitbrug is van enorme toegevoegde waarde voor een betere bereikbaarheid vanuit Blauwestad.

Alle informatie over tennissen en padellen bij Sla Raak is te vinden op de website slaraak.com.

Het bericht Snelst groeiende sport padel bij Sla Raak verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws