Stafpiet Winschoten maakt wederom een eigen Sint lied: “Uit Spanje” (video)

Winschoten – “Jaaaa, Stafpiet hier! Ik mag weer met Sint naar Nederland!” zo begint het tweede Sint lied van Sint Nicolaas en Stafpiet Winschoten. Aan het einde van de zomer heeft een cameraploeg samen met Sintklaas en de Pieten dit lied opgenomen in Blauwestad. OldambtNu.nl nam toen al een kijkje op de filmset.

‘Uit Spanje’ is de nieuwe SINTHIT van Stafpiet en Sinterklaas in 2023. De videoclip gaat over de voorbereidingen die de Sint maakt op de lange reis richting Nederland en Vlaanderen. Ook is Robin de robot uit Bassie & Adriaan te zien en te horen in de clip.

Tweede lied
Vorig jaar maakte Sint Nicolaas Winschoten samen met zijn Stafpiet al een nieuw sinterklaasliedje, genaamd: “Hoor je zingen?”. Dit werd zo goed ontvangen dat het duo besloot om nog een liedje te maken, en er ligt ook al een liedje voor volgend jaar op de plank.

Sinterklaas en zijn Pieten gaven alles tijdens de opnames en zorgden voor een magische sfeer. Op de kade bij het havenkwartier vonden ook opnames plaats. Sinterklaas en zijn Pieten dansten en zongen met volle overgave, terwijl de cameraploeg alles vastlegde. De vrolijke deuntjes en kleurrijke kostuums zorgden voor een feestelijke sfeer, zelfs in de hitte van de zomer.

Professionele aanpak
Naast geluidsopnames in een professionele studio is er een videoclip opgenomen. Hierin laten de Sint en zijn Pieten zien dat de sfeer en de gezelligheid rondom het sinterklaasfeest het allerbelangrijkste zijn voor groot en klein.

Stafpiet en Sinterklaas wensen je heel veel kijkplezier!

Het bericht Stafpiet Winschoten maakt wederom een eigen Sint lied: “Uit Spanje” (video) verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws