Stichting Dichte Knip Oldambt deelt paaspakketten uit

Oldambt – Stichting de Dichte Knip Oldambt deelt 25 kinderpaasbrunches uit aan gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vrijwilligers hebben de afgelopen 2 weken bij supermarkten gestaan om in te zamelen.

De actie is mede mogelijk gemaakt door Spar Nicolai en de Riki Stichting. Inmiddels zijn er al 30 paaspakketten aan ouderen uitgedeeld. Vrijdagmiddag staan er nog vrijwilligers bij ’t Rond in Winschoten en de Poiesz in Beerta voor een laatste aanvulling en om noodpakketten te kunnen samenstellen voor mensen die het echt nodig hebben.

In het paaspakket zit paasbrood, suikerbrood, ovenbroodjes, worstenbroodjes, vruchtensap, chocomelk, thee, jam, hagelsalg, ham, kaas, boterhamworst, eieren, roomboter, chocola, taartje, enz.

Donaties en activiteiten
Stichting Dichte Knip bestaat inmiddels ruim 8 jaar en is te vinden op Facebook. Met ruim 950 leden zijn ze vooral afhankelijk van donaties van particulieren of bedrijven. Speelgoed, snoep, kleding, huisraad, enzovoort wordt op deze manier verloot en verdeeld onder mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ook worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voor de ouderen vooral om hun even uit hun isolement te halen. Activiteiten die geweest zijn waren bijvoorbeeld bootje varen in de Blauwestad, pannekoek eten bij de Smidse, uit eten bij de Javaan, forelvissen bij de Kolk en een sinterklaasfeest.

Alles is mogelijk gemaakt door donaties. Wilt u de stichting ook financieel steunen? U kunt uw donatie doen op   NL97RABO0320376796 t.n.v. Stichting de Dichte Knip Oldambt.

Het bericht Stichting Dichte Knip Oldambt deelt paaspakketten uit verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws