Straattheaterfestival Waterbei 2024 staat in de startblokken!

Winschoten – De organisatie van het Straattheaterfestival Waterbei is verheugd om de eerste grote act van 2024 aan te kondigen: de Franse theatergroep Cie Planète Vapeur! Op vrijdagavond 30 augustus om 21.30 uur start het festival met een prachtige PARADE. Deze spectaculaire opening begint bij cultuurhuis De Klinker en trekt door de Langestraat naar het Marktplein.

“UN GRANDE SPECTACLE”
Een indrukwekkend hoogtepunt van de parade is het grote witte paard “PEGASE” Le chant des Etoiles. Dit majestueuze wezen is maar liefst 10 meter hoog en met zijn vleugels uitgespreid, bereikt hij een spanwijdte van 8,9 meter. Pegasus, met zijn schitterende zilveren vleugels, leidt vergeten sterren naar nieuwe sterrenbeelden.

Dit adembenemende schouwspel volgt de stofbaan van een komeet, met een fantastische parade van Pegasus en de personages uit zijn legende. Het zingen van de sterren wordt weergegeven als een poëtisch epos, een ode aan de mythologie. Open je ogen, kijk omhoog naar de lucht… en zie de sterren passeren.

Noteer alvast in je agenda
Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus 2024. Het Straattheaterfestival Waterbei belooft een magisch en onvergetelijk evenement te worden in Winschoten en Blauwestad. Mis het niet!

Het bericht Straattheaterfestival Waterbei 2024 staat in de startblokken! verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws