Straattheaterfestival Waterbei dolblij met wereld-act uit Polen

Winschoten – Het straattheaterfestival Waterbei in Winschoten heeft met de Poolse voorstelling Peregrinus een theatershow van wereldformaat binnengehaald. Vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus kan iedereen weer helemaal gratis genieten van de vele verschillende straattheater-acts in Winschoten en Blauwestad . De voorstelling Peregrinus – wat vreemdeling betekent – mag u zeker niet missen.

Na onder meer Sint-Petersburg, Montreal, Seoul, Boedapest, New York en Londen is nu Winschoten aan de beurt. Peregrinus toont een dag uit het leven van een gewone man in deze eeuw. In dit spektakelstuk spelen visuele en choreografische vormen een belangrijke rol. Het leven speelt zich af tussen zijn thuis en zijn baan voor een groot bedrijf. “Met een prachtige choreografie worden de valkuilen van het leven van nu op grootste wijze blootgelegd”, schreef een buitenlandse krant onlangs. De zoektocht naar de zin van het leven gebeurt in deze voorstelling zonder woorden.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

De vorige editie van Waterbei trok vele duizenden mensen naar Winschoten. De organisatie verwacht dit in de komende editie te overtreffen. “We zijn zeer verheugd over de komst van de internationale act Peregrinus”, zegt medeorganisator Pascal Meinders. Het publiek wordt tijdens Waterbei onder meer getrakteerd op acrobatiek, vuurwerkshow, comedy en dans.

Het Waterbei programma 2023 wordt in de maand juni op de website bekendgemaakt. Zet vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2023 alvast in uw agenda.

Het bericht Straattheaterfestival Waterbei dolblij met wereld-act uit Polen verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws