Subwinnaars ‘Gelukkig ben je in Oldambt’

Beerta – Een foto van het dorp Thesinge is door Marketing Groningen tot winnaar verkozen in de provinciale fototag-wedstrijd #gelukkigbenjeingroningen.

Vanuit Oldambt zijn er voor deze campagne veel inzendingen geweest met de aanvullende tag #graanrepubliek. Om ook deze inzenders te belonen hebben wij van Marketing Oldambt nog 2 subwinnaars gekozen. Zij ontvangen van ons het boek De Graanrepubliek, gesigneerd door schrijver Frank Westerman.

De insteek van de campagne was de inwoners van de provincie op te roepen hun eigen favoriete plekje in Groningen te delen. Monique Tepper uit Winschoten heeft dat gedaan met een sfeervolle foto van de pier in Oostwold. Voor haar is het Oldambtmeer een oase van rust en tevens vogelparadijs. “Als vogelaar heb ik er al heel wat mooie soorten gespot. De pier in Oostwold ligt tegenover het vogeleiland en is daarmee één van mijn favoriete plekken in het Oldambt. Dat er daarnaast ook nog spectaculaire zonsondergangen plaatsvinden is mooi meegenomen” aldus Monique.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Bob Meijer

De andere winnaar is Bob Meijer uit Beerta. Hij heeft een foto van een grote groep brandganzen genomen vanuit zijn woonkamer met de schuifpui open. De foto is onderdeel van een reeks over het maisland in Oldambt. In deze reeks met de titel “van modder tot mais” volgt Bob al het hele jaar het proces van de verbouw van mais in zijn achterland. Dit is voor Marketing Oldambt een passende aansluiting op het thema Graanrepubliek.

Het bericht Subwinnaars ‘Gelukkig ben je in Oldambt’ verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws