Terug van weggeweest: De Blaauwbekmarathon rondom het prachtige Oldambtmeer

Blauwestad – Na 5 jaar afwezigheid, is het eindelijk zover: de Blaauwbekmarathon maakt dit jaar zijn comeback op zaterdag 24 februari! “We zijn super trots. Dit jaar kun je weer mee doe aan de allerfriste marathon van Nederland. Wie wil er nou niet bibberend genieten van een prachtig stukje Oost-Groningen?” aldus de organisatie.

Je kunt kiezen uit verschillende afstanden, zoals 5 km, 10 km, 21.1 km en de volledige marathon van 42.2 km, door het mooie Oldambt landschap in de Blauwestad. Hou je meer van wandelen? Dat kan ook! Kies tussen 10 km of een extra uitdagende 20 km. En natuurlijk hebben we ook gedacht aan de jongste deelnemers, met speciale afstanden, zodat ze vol energie de dag kunnen beginnen en lekker sportief kunnen genieten.

Of je nou een echte hardloper bent of net begint, er is een afstand voor iedereen. Elke stap die je zet, brengt je niet alleen dichter bij de finish, maar ook dichter bij de mooie natuur van Blauwestad. Het gezellige landschap en de leuke paden langs het meer maken Blauwestad perfect voor jouw volgende (hard)loopavontuur.

Dus, maak je klaar om vrolijk te genieten en te ontspannen tijdens deze koude, maar super leuke loopervaring in Oost-Groningen. De Blaauwbekmarathon nodigt alle enthousiaste hardlopers, wandelaars en jonge atleten uit om mee te doen. Durf je de uitdaging aan te gaan en je medaille op te halen bij de finish?

Voor meer info en aanmeldingen, bezoek de website www.blaauwbekmarathon.com.

Het bericht Terug van weggeweest: De Blaauwbekmarathon rondom het prachtige Oldambtmeer verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws