Organisatie ‘Buiten! Beachvolleybal’: “Is er interesse voor 2×2 competitie?”

Blauwestad –  Na 31 jaar stopt het befaamde strandvolleybaltoernooi in de Wedderbergen (Oost-Groningen). Jaarlijks goed voor meer dan 200 deelnemende teams. Met de uitbaters in het recreatie kon om diverse redenen geen akkoord worden bereikt.

Lees ook:Strandvolleybal Westerwolde neemt noodgedwongen afscheid van de Wedderbergen

De organiserende stichting heeft daarna na rijp beraad besloten een nieuw beachvolleybal event in het leven te roepen. Onder de naam Buiten! Beachvolleybal. Als locatie is het strand bij Midwolda, aan het Oldambtmeer gekozen. Een nieuwe locatie met nieuwe mogelijkheden en hopelijk veel nieuwe teams.

Normaliter wordt er altijd 4×4 gespeeld. Zo ook dit jaar. Met de start van Buiten! beachvolleybal voegen wij daar een competitie voor tweetallen aan toen. “Wij zouden het zeer waarderen als jullie binnen de volleybalvereniging willen inventariseren of er interesse is voor deelname aan de competitie 2 tegen 2.” aldus de organisatie.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni. “Zoals reeds genoemd is de locatie het strand van het Oldambtmeer, bij het dorp Midwolda. Een waarschuwing is hier wel op zijn plaats. Als je één keer meedoet wil je ieder jaar meedoen.”zegt de organisatie.

Inschrijven kan via onze website www.buitenbeachvolleybal.nl Voor inlichtingen kan men mailen naar info@buitenbeachvolleybal.nl

Het bericht Organisatie ‘Buiten! Beachvolleybal’: “Is er interesse voor 2×2 competitie?” verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws