We gaan door! – deel 2: Huninga’s Watersport

Oldambt – Afgelopen maand is Marketing Oldambt gestart met de nieuwe campagne We gaan door! In deze campagne zal iedere week een andere ondernemer in Oldambt centraal staan; in totaal 14 ondernemers.

Steeds vertelt de ondernemer hoe de huidige situatie rondom het Corona-virus zijn onderneming beïnvloedt. Natuurlijk benadrukken we hierbij de ondernemersgeest, creativiteit en positieve houding. Op deze manier laten we de gast zien dat ze in Oldambt nog steeds welkom zijn, dat we door gaan, dan maar met een beetje afstand. Er is immers ruimte zat!

Thijs Huisman is havenmeester van de jachthaven Midwolda en Havenkwartier aan het Oldambtmeer, runt een zeilschool en een bootverhuurbedrijf.

‘Het is best wel schakelen met de maatregelen die elke keer veranderen. Je moet constant meebewegen en je afvragen hoe je dingen wilt aanpakken. Ik ben geen dingen aan het doen die ik altijd al had willen doen, want we zijn gewoon open voor verhuur van boten. Het gaat anders dan anders, maar het was mooi weer in april, dus we hebben aardig wat bootjes verhuurd aan gezinnen. Er is verder weinig te doen, dus mensen gaan graag het water op om even uit te waaien.

Normaal neem ik zelf altijd vrij met Koningsdag, dan vind ik het leuk om over de vrijmarkt te lopen. Maar nu werd er natuurlijk niks georganiseerd, dus was ik aan het werk en hebben we een record aantal bootjes verhuurd. Dat was super.

Het zal een beetje een gek jaar worden. Ik hoop dat we een mooie zomer krijgen en we in juli en augustus echt kunnen knallen.’

Het bericht We gaan door! – deel 2: Huninga’s Watersport verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws