Stuur uw mooiste foto’s van Oldambt in

Oldambt – Wij wonen in een prachtige omgeving. Van de Blauwestad en het Oldambtmeer tot de historische gebouwen zoals kerken, molens of oude industriële gebouwen. Onze gemeente hoofdstad Winschoten en alle dorpen die eromheen liggen. Er is altijd wel iets te zien en te beleven!

Veelal worden er tijdens dit soort uitjes foto’s gemaakt. OldambtNu is op zoek naar dit soort mooie plaatjes. Heeft u al of gaat u binnenkort mooie foto’s maken in de gemeente? Mail deze dan naar ons. Het onderwerp van de foto’s maakt niet uit. De foto’s zullen gebruikt worden voor verschillende publicaties op onze website en social media.

De foto’s kunnen worden gemaild naar pers-berichten@oldambtnu.nl. Belangrijk is dat de foto’s een redelijke bestandsgrootte hebben en dat het liggende foto’s zijn. Houd ook rekening met de privacy van anderen als u foto’s in stuurt. Als u meerdere foto’s wilt sturen, doe dit dan van WeTransfer. Vergeet ook uw naam er niet bij te vermelden indien u uw naam terug wilt zien bij de foto.

Door uw foto’s in te zenden geeft u OldambtNu.nl toestemming deze foto’s te gebruiken op hun website en social media met vermelding van uw naam.

 

Het bericht Stuur uw mooiste foto’s van Oldambt in verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws