Waterbei 2019: Rose of the Blue City

Winschoten – PeerGroup Locatietheater geeft een voorproefje van het grootse theaterspektakel Rise of the Blue City. In de straten van Winschoten kun je genieten van een muzikaal intermezzo, gezongen door de wellustige barvrouw Minerva. De dronken stamgasten zingen vrolijk mee, muzikaal begeleid door de band Alamo Race Track.

Rise of the Blue City is een grote muziektheatervoorstelling voor en door bewoners uit de regio Oost-Groningen. Het stuk speelt zich af in september 2019 op het water van ’t Oldambtmeer. Samen met veel jongeren, instellingen en bedrijven uit de regio bouwen we met z’n allen aan een spectaculaire regioproductie. Door met zoveel mensen samen te werken laten we zien wat de kracht is van Oost-Groningen en ’t Oldambt in het bijzonder.

Rise of the Blue City neemt je mee in een waanzinnig avontuur vol live muziek, brandende zuipketen en spannende taferelen. Te zien van 3 t/m 28 september bij Blauwestad.

10 minuten durende voorproefjes zijn te zien vanaf het Stadhuis om 11.00 uur, 11.45 uur, 12.45 uur,  13.45 uur en 14.45 uur.

Lees ook: Programma Waterbei 2019
Op OldambtNu.nl vindt u de komende dagen over elke act een artikel.

Het bericht Waterbei 2019: Rose of the Blue City verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Meer nieuws